Blog

“Hoe nu verder?”

Herken je dit? Weet je het even niet meer? Vind je het moeilijk om keuzes te maken, beslissingen te nemen? Zou je moeten doorpakken, maar denk je hoe dan? Welke afslag moet ik nemen? Links of rechts om? Vind je het moeilijk om stappen te zetten? Is je situatie veranderd en weet je niet hoe het verder moet? Of sta je al jaren stil en vraag je je nu af of dit het is?

Tien jaar geleden leefde ik mijn droom aan de andere kant van de wereld met een jong gezin. Toen ik moest toezien dat ons huwelijk in duigen viel. Daar stond ik dan alleen met de verantwoordelijkheid voor 2 kinderen. Zo werd ik gedwongen om iets te doen. Ik moest stappen zetten om verder te komen, om mijn kinderen weer een stabiele basis te geven. Keuzes maken; blijf ik in Australië, ga ik terug naar Nederland, waar ik weer helemaal opnieuw moet beginnen? Via Duitsland, ben ik weer in Nederland komen wonen en werken. Ik heb het alleen gedaan en ik heb er veel van geleerd. Maar wat had toen graag iemand gehad, waar ik mee kon sparren. Nu ben ik opnieuw gelukkig, mijn kinderen hebben weer hun plek gevonden. Ik kan zeggen dat ik het goed heb gedaan.

Ik ben Inge Berents, fysiotherapeut en integrale leefstijl- en vitaliteitscoach. Samen gaan we onderzoeken wat voor jou de beste keuzes zijn. Welke stappen je wilt zetten? Ik ga je helpen door in gesprek te gaan, te spiegelen, je klankbord te zijn. Waardoor jij nieuwe inzichten krijgt die je gaan helpen om verder te komen. Niets is mooier of voelt beter dan wel overwogen keuzes te maken en weer met frisse moed verder te gaan. 

Door stappen te zetten kom je verder! En ze hoeven niet groot te zijn. Kleine stapjes zijn ook een begin op weg naar je doel.

Zet je eerste stap en bel of app voor een vrijblijvend gesprek.

Inge Berents-Konijnenberg

06-15384252


Facebook


Twitter


Google-plus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *