Over mij

Ik dacht mijn droom te leven in balans te zijn

Down Under, maar opeens was het een nachtmerrie, een illusie. Het fundament waarop ik dacht te bouwen, werd onder mijn voeten weg geslagen. Daar stond ik dan, intussen 10 jaar geleden, met twee jonge kinderen en een huwelijk in stukken. Wat doe je dan? Eerst heb ik nog anderhalf jaar aan een dood paard getrokken, maar toen dat niet werkte, wilde ik terug. Terug naar mijn wortels, naar Nederland waar mijn familie woont. Ik wilde de kinderen weer een stabiele basis geven. Daarvoor moest ik weer een nieuw fundament bouwen. 

Het was geen makkelijke weg, maar mijn doel was helder, daardoor kon ik verder. Dat heeft mij gebracht waar ik nu sta. Samen met Robert hebben we een samengesteld gezin met vier kinderen, die allemaal zo nu en dan hun aandacht nodig hebben . We hebben het heerlijk voor elkaar. Dit is voor mij het bewijs dat de zon altijd weer gaat schijnen, ook al hangt er een enorm onweersfront boven je hoofd. Ik ben er sterker door geworden en heb geleerd dat ik zelf aan het roer sta. Ik bepaal zelf mijn richting. Natuurlijk gaat het soms even anders dan verwacht, maar ook dan blijf ik denken in mogelijkheden.

Ik ben Inge Berents-Konijnenberg

Ik ben al meer dan 25 jaar fysiotherapeut. In al die jaren loop ik regelmatig tegen mensen met terugkerende klachten aan. Chronische klachten waar ze maar niet van af lijken te komen, alsof de stoorzender ergens anders zit dan in de nek of rug. Daarom heb ik het afgelopen jaar de post-HBO opleiding als integrale leefstijl- en vitaliteitscoach afgerond. Zo kan ik je helpen in de zoektocht naar de vraag achter de vraag. Wat gaat je duurzaam van je klachten af helpen?

De oplossing zal niet altijd op het fysieke vlak te vinden zijn, maar heeft misschien een oorzaak in de mentale of sociaal-emotionele component. Tijdens onze coachsessies gaan we dat ontdekken. Zijn er bijvoorbeeld belemmerende overtuigingen die we om kunnen buigen naar stimulerende overtuigingen, zodat je in de toekomst zelf kan bij sturen.

Krijg weer grip op je leven! Kom in balans!