Specialisaties

-Leefstijlcoaching

Lukt het maar niet om je gewicht stabiel te houden? Slaap je slecht of word je ’s morgens onuitgeslapen wakker? Vraag je je af waar je energie blijft? Weet je even niet verder bij het opstarten van een nieuwe levensfase? Dit en nog meer vragen om je vitaliteit kan je bij mij neerleggen. Samen gaan we kijken hoe je verder kan. Ik stap bij jou in de boot waar jij aan het roer staat en help je op die manier verder te komen. We gaan in gesprek, gaan kijken waar je vast loopt en hoe je hier anders mee kan omgaan. Door deze inzichten leer je zelf om te gaan met beren op de weg, zodat je er minder last van hebt. 
Ik hoor van mijn coachees dat ze het prettig vinden om met mij over hun issues te praten. Door de spiegel die ik ze voorhoud, krijgen ze een beter beeld waar het misloopt en zien ze zelf wat ze het beste kunnen doen om het een volgende keer te omzeilen. 

-Fysiocoaching

Blijf je maar last houden van je nekklachten? Elke keer als je weer te veel aan je hoofd hebt, speelt je rug weer op? Heb je last van stress-gerelateerde klachten en wil je daar graag van af? Door mijn lange ervaring als fysiotherapeut , kan ik onderzoeken of er een mechanische oorzaak voor je klachten te vinden is en in hoeverre je omgeving een rol speelt bij het ervaren van je klachten. Doordat ik ook integrale vitaliteitscoach ben kunnen we samen naar het totale plaatje kijken, om op die manier naar een duurzame oplossing te zoeken.

 

-Fysiotherapie

Last van pijn in je bil uitstralend naar je been? Pijn in je bovenarm bij ver reiken met je arm? Spanning in je nek die uitstraalt naar je hoofd? Met deze klachten en alle andere orthopedische klachten kan je bij mij terecht voor fysiotherapie. Door de jaren heen heb ik mijn expertise steeds verder uitgebreid en ga ik kijken wat bij jou het beste helpt. Doordat ik onafhankelijk van zorgverzekeraars werk, kan ik zelf het ritme en behandelmethode kiezen die ik voor het meest zinvol acht. Op die manier heb ik alle aandacht voor jou en hoef ik geen rekening te houden met de regels die de zorgverzekeraar mij anders zou opleggen. Uiteraard ben ik wel CKR en BIG geregistreerd.